Πολιτική Δράση Δεκεμβρίου 2010

Πολιτική Δράση Δεκεμβρίου 2010

 

 


Kαράογλου Θεόδωρος

Βουλευτής

Β'Περιφέρειας Θεσσαλονίκης


Πολιτική Δράση
Μηνιαία Ενημερωτική Ηλεκτρονική Έκδοση


  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 6
 

Φίλες και φίλοι,

Σε λίγες μέρες θα βιώσουμε τα πιο δύσκολα Χριστούγεννα που έζησε η Ελληνική κοινωνία τα τελευταία 30 χρόνια. Η ύφεση, η ανασφάλεια, η απογοήτευση και κυρίως η ανεργία που πλήττει τους πολίτες έχει πολλαπλές αρνητικές παρενέργειες στην οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας.

Η κυβέρνηση και το πολιτικό προσωπικό της χώρας οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων , να δουλέψουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα για να ξαναδώσουμε προοπτική και ελπίδα στον τόπο.

Η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2011 και μια σειρά νομοσχεδίων που αναμένεται να έρθουν στη Βουλή είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να δούμε την αλήθεια κατάματα.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να έχει στα υπόψιν της ότι οι κοινωνικές αντοχές φτάνουν στα όρια τους και ότι πίσω από τους αριθμούς κρύβονται οι άνθρωποι.

Καλή ανάγνωση και για περισσότερες πληροφορίες όπως πάντα στο www.karaoglou.gr

 

Δηλώσεις- Δραστηριότητες

Ομιλία για τον προϋπολογισμό του 2011 σε εκδήλωση του Ο.Ε.Ε. - Money Show 2010

Ομιλία με θέμα: «Δύο χρόνια μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης - Οι προοπτικές για τις ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης» σε εκδήλωση του Β.Ε.Θ. -Money Show 2010.

Δήλωση αναφορικά με την υστέρηση των εσόδων.

Δήλωση για τον προϋπολογισμό του 2011 που κατατέθηκε στη Βουλή.

Λανθασμένη οικονομική πολιτική παραδέχονται κορυφαία στελέχη της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ

Για τους Μικρασιάτες με αφορμή το μνημείο στο Δ. Εχεδώρου

Για το αποτέλεσμα των Δημοτικών Εκλογών

 

Άρθρα

Οι Έλληνες πολίτες απορρίπτουν τα ψευτοδιλήμματα και τους εκβιασμούς.

Συνεντεύξεις

«Η χώρα μας χρειάζεται άμεσα αλλαγή πολιτικής»



Σύνολο ερωτήσεων στη Βουλή

 


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011


 

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


Αρκετά κενά εκπαιδευτικών στην Επαρχία Λαγκαδά
Απαράδεκτες αυξήσεις των διοδίων
Επαναπροσδιορισμός κεφαλαίων κίνησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων
Υποβάθμιση της αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα μας
Απόδοση ευθυνών για τους βανδαλισμούς στο ελληνορθόδοξο κοιμητήριο της Ίμβρου Τριτοκοσμική η αντιμετώπιση των διαβητικών στη χώρα μας

Ομιλίες στο Κοινοβούλιο

Συζήτηση της υπ' αριθμόν 7/5/17-11-2010 επίκαιρης επερώτησης των Βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σχετικά με την ανάγκη χάραξης εθνικής στρατηγικής για τη φέτα.

 

Για να καταργήσετε το όνομα σας από την λίστα στείλτε λευκό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Έχετε ερωτήσεις ή σχόλια; Γράψτε μας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίoυ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περισσότερα μπορείτε να δείτε στη σελίδα www.karaoglou.gr
Πολιτικό Γραφείο Θεσ/νίκης: Μοναστηρίου 13, Όρ. 3ος, Τ.Κ. 546 27, Τηλ.: 2310 525545, Fax: 2310 525547
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Μητροπόλεως 1, Τ.Κ. 10557, Τηλ.: 2103709325, Fax: 210 3709329

Developed by BrainBox

Φίλες και φίλοι,

Το μήνα που αφήσαμε πίσω μας έντονη ήταν η πολιτική αντιπαράθεση με αφορμή το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 1011 που παρουσιάστηκε απο τη κυβέρνηση καθώς και από τα αδιέξοδα που δημιουργούνται από την αναποτελεσματική κυβερνητική πολιτική στην οικονομία που οδηγεί σε ύφεση, ανεργία, ανασφάλεια και περαιτέρω διόγκωση των ελλειμάτων.

Σε λίγες ημέρες οι πολίτες καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες για να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν τις νέες αυτοδιοικητικές αρχές. Η ψήφος θα έχει διπλή σημασία. Αφενός θα πρέπει να επιλεχθούν τα πιο ικανά πρόσωπα αλλά αό την άλλη οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν ένα σαφές πολιτικό μήνυμα απόρριψης της πολιτικής του μνημονίου.

Θα πρέπει έστω αυτή τη στιγμή να στελλεί μηνυμα αλλαγής πολιτικής σε μια αλαλζονική κυβέρνηση που λειτουργεί χωρίς σχέδιο και στρατηγική.